Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Padmasambhala feest – Rain of blessings sadhana

October 22 @ 7:00 pm - 10:00 pm Europe/Amsterdam

Contact person: Hans Oud

In Arnhem beoefenen we om de maand met Vajrayana studenten de “Rain of Blessings” sadhana met feest. De centrale figuur in deze beoefening is Padmasambhava of Guru Rinpoche, een van de grondleggers van het Vajrayana Boeddhisme in Tibet en Bhutan. 

Deze beoefening is alleen open voor Vajrayana studenten van Shambhala of een andere Vajrayana overlevering, die ngöndro instructie hebben ontvangen. 

Om 14.00 bereiden we gezamelijk voor en beginnen de gezamelijke sadhana beoefening zodra alles klaar staat. Bij het feest eten en drinken we samen wat deelnemers meebrengen. Symbolisch is hier altijd torma, vlees en alcohol bij aanwezig – als je een van deze drie zaken wilt meenemen, geef dat even aan bij het inschrijven. Tijdens het feest verrekenen we naar wens kosten tussen hen die meer uitgaven en hen die minder uitgaven – dit gaat doorgaans om een bedrag van maximaal een paar Euro. Verder is deelname gratis.

Registreren is verplicht uiterlijk 2 dagen van te voren

Geef bij registreren ook aan of je de tekst hebt en meebrengt. Ook mensen die deze tekst niet eerder bestudeerden kunnen zonder “lung” (transmissie voor deze sadhana) in groepsverband beoefenen. 

 

Details

Date:
October 22
Time:
7:00 pm - 10:00 pm Europe/Amsterdam
Event Categories:
,
https://shambhala.nl/registration/?action=form&id=488150&utm_source=event-calendar

Organizer

Shambhala Meditatie Centrum Arnhem
Phone:
06 2455 8899
Email:
arnhem@shambhala.nl
View Organizer Website

Venue

Arnhem
Rijnkade 32
Arnhem, 6811HA NETHERLANDS
+ Google Map
Phone:
06 2455 8899
View Venue Website
Translate »