Program Details

" width="150" align="right">

Weg van Shambhala cursus FG2 - Hoe kan ik helpen? De fundamentele goedheid van de samenleving


with Hans Zwart & Inez de Munnik
March 19 / 8:00 PM - May 28 / 10:00 PM

In de tweede cursus uit de Fundamentele Goedheid Serie onderzoeken we onze relatie met anderen, de wens onze wereld te helpen, en bepaalde aspecten van sociale transformatie. We kijken naar hoe Shambhala de samenleving ziet, en hoe een verlichte samenleving er uit kan zien. De nadruk ligt op onze ervaring van een moderne, menselijke samenleving. Is de samenleving iets dat uiteindelijk zelfzuchtig, verward en vol problemen is, of is er iets goeds te zeggen over de menselijke samenleving? Deze cursus richt zich op vier aspekten van de samenleving; familierelaties (huishouden), beroepsleven, kunsten/creativiteit en rijkdom. Ook leren we Shambhala Meditatie en de boeddhistische tonglen-beoefening ('zenden en ontvangen')


De cursus is open voor iedereen. Deze serie kan zowel voor nieuwe als gevorderde studenten betekenisvol en verrijkend zijn. Het is aanbevolen, maar niet verplicht, om al eerder een cursus uit de Fundamentele Goedheid serie, de Dagelijks leven serie, of Shambhala Training niveau 1 te hebben gevolgd


Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen. Kun je je meer veroorloven? Graag!


Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan een week voor aanvang van de cursus brengen we € 15,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.

Go to Amsterdam's website