Program Details

" width="150" align="right">

Regionale Verlichte Samenlevings bijeenkomst


with Marianne Bots & Fred van Welsem
June 7 / 6:30 PM - June 15 / 4:00 PM

Note: Vroege Vogel registratie prijs = € 600; te betalen vóór 1 mei.

Deze bijeenkomst is voor studenten die de Weg van Shambhala hebben afgerond.


Het is een bijeenkomst om bij te dragen aan het manifesteren van de Verlichte Samenleving, een gevorderd programma op het Shambhala pad, waarbij de inherente goedheid van alle wezens en van de samenleving centraal staat. Het is de eerste keer dat deze bijeenkomst in de regio Nederland wordt gehouden.De plenaire onderdelen zullen plaatsvinden in het Shambhala Centrum Rotterdam van 9:00 tot 18:00 uur, in een stadscentrum, om zo bij te dragen aan het manifesteren van de Verlichte Samenleving, midden in het dagelijks leven.
De avonden zullen worden gebruikt om  in het kader van de verlichte samenleving verschillende initiatieven te ontplooien.
De slotavond zal weer in het Shambhala centrum plaatsvinden. 

 


“Enlightened Society Assembly” is een bijeenkomst van Shambhala-krijgers  om de grondslagen van fundamentele goedheid te overdenken, te beoefenen en te manifesteren om zo een goede menselijke samenleving te scheppen.  Studenten kunnen hun toewijding aan fundamentele goedheid en hun intentie om die te manifesteren verdiepen door de Gelofte van de Verlichte Samenleving af te leggen.


 We zullen de Shambhala Sadhana beoefenen. Deze ondersteunt ons op onze weg om het vertrouwen en het zelfvertrouwen in de fundamentele goedheid van onszelf, van anderen en van de samenleving te vestigen. We zullen overdenken hoe we deze grondslagen kunnen belichamen om persoonlijke en sociale transformatie te bevorderen. Studenten die willen deelnemen aan de Enlightened Society Assembly zouden aan  de volgende voorwaarden moeten voldoen:
Shambhala Training,  niveau’s  I t/m 5Dagelijks leven serie: minimaal Vreugde,  Onbevreesdheid en WijsheidRigden WeekendEen weekthünEen aanbeveling van je meditatie-instructeur, een Shastri of je Centrumdirecteur
Lidmaatschap van je plaatselijke Shambhalacentrum of – groep of lidmaatschap van Shambhala Europa voor wie niet verbonden is aan een plaatselijk centrum.De Fundamentele Goedheid serie wordt zeer aanbevolen - omdat de leerstof direct van toepassing is op de Enlightened Society Assembly - maar is niet vereist.


Registratie en aanmelding:
Om je aan te registreren voor dit programma gebruik je de registratie button. Na registratie ontvang je dan het aanmeldingsformulier. Dit ingevulde aanmeldingsformulier kan tot uiterlijk 10 maart 2019 worden ingestuurd. Wil je je daarna nog aanmelden, neem dan eerst contact op met de coördinator Willemien Dorleijn  om te zien of er nog plaats is.


Betaling en accommodatie:De kosten voor het programma bedragen  € 750,- en voor Vroege Vogels € 600,-


Daarbij komt ongeveer € 70.00 aan materiaalkosten. De lagere prijs voor Vroege Vogels geldt als het gehele bedrag vóór 1 mei 2019 is bijgeschreven op de bankrekening van Shambhala Nederland: NL 83 TRIO 07849 12068. Vermeld: je naam en deelname ESA .


Aan het eind van het programma is er de mogelijkheid om een “hart gift” te geven aan de leraren. De cursusprijzen omvatten alle leringen, de ondersteunende activiteiten bij het programma, lunches en verfrissingen, maar niet de accommodatie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor accommodatie: je kunt een hostel of hotel boeken, een plaats reserveren op de Stadscamping, of mogelijk bij een andere deelnemer in Rotterdam verblijven.


In het kader van de verlichte samenleving: woon je in Rotterdam en kan je een slaapplaats aanbieden aan één of meerdere deelnemers, dan verneemt co-coördinator Paul Slater dit graag.


Aankomstdag: Vrijdag 7 juni 2019 tussen 18:30 en 20:00 uur    Afsluiting van het programma:  zaterdag 15 juni 2019 om 16:00.

hartelijke groet,Paul Slater, co-coördinatorWillemien Dorleijn, coördinator
Go to Shambhala Nederland's website