Program Details

" width="150" align="right">

La benvolença i la compassió - medecina del cor per a temps difícils


with Barbara Märtens
July 18 / 8:00 PM - July 18 / 9:30 PM

Durant aquests darrers mesos, el nostre món ha estat trasbalsat tant a nivell social com personal. Igual com el sòl és llaurat i es remou a la primavera, el nostre cor i la nostra ment han estat impactats i desemmotllats com a conseqüència d’aquests moments difícils. Les maneres de trobar comoditat i facilitat que ens eren familiars, ara ja no les tenim a l’abast. I el que se’ns ha revelat de nosaltres mateixes i d’altres pot ser alhora inquietant i inspirador. És especialment en aquests moments quan tenim l’oportunitat de trobar la tendresa que ja tenim: aquest indret suau i sense protecció que pot despertar-nos la benvolença cap a nosaltres mateixes i la compassió vers els altres. 


Aquesta xerrada explora les facetes de la nostra pròpia humanitat i com les ensenyances de l’amistat cap a nosaltres mateixes i l’amabilitat amb els altres poden ser ambdues guaridores i empoderadores enmig de la incertesa i la dificultat.


S'OFEREIX GRATUÏTAMENT: agraïm l'aportació de qualsevol donatiu.
(Nota: l'import recaptat  es destinarà íntegrament a Dechen Choling (DCL), el centre europeu de recessos de Shambhala). 

REGISTRE aquí


Pots fer servir aquest enllaç per donar directament a DCL


Professora: Barbara Märtens


Barbara Märtens

Barbara Märtens ha estat practicant del Budisme Shambhala durant els darrers 40 anys. És Acharya des del 2005 i és la directora de Karuna Training, una organització de psicologia contemplativa, salut i art. La Barbara té dos fills grans i viu a Hamburg, Alemanya. 

Go to Barcelona's website